Μενού Κλείσιμο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ KΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

 28210.61.000
6974.60.59.67

Η εταιρεία μας, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων  εδώ και μια εικοσιπενταετία, λειτουργεί και δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χανίων και σε όλο τον Νομό, κατακτώντας την πρώτη δύναμη στον τομέα των αποφράξεων, χάρη στην έγκαιρη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό.

Η ομάδα μας, αποτελείται από πλήρως εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό και μεγάλο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων που συνεχώς εξελίσσονται, και αντιμετωπίζει μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάθε ζήτημα που προκύπτει στις αποφράξεις σας. Με εξειδικευμένα μηχανήματα και προϊόντα κατάλληλα, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε θέματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και άντλησης υδάτων.

Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με βουλωμένες σωληνώσεις, ανεπιθυμήτα έντομα, μικροοργανισμούς και μικρόβια, ή στάσιμα και λιμνάζουσα νερά, καλέστε την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων στις Καλύβες.

Το έμπειρο συνεργείο μας είναι στη διάθεση σας, κάθε μέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και όλο το 24ωρο, και σας εξυπηρετούμε σε ελάχιστο χρόνο με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αποφράξεις σε κατοικίες στις Καλύβες Χανίων

Πολλές κατοικίες στις Καλύβες στα Χανιά, αντιμετωπίζουν προβλήματα με βουλωμένες σωληνώσεις στο αποχετευτικό τους σύστημα. Τα πιο συχνά φαινόμενα αποφράξεων εντοπίζονται σε σωληνώσεις της κουζίνας,της μπανιέρας και της λεκάνης της τουαλέτας. Αυτό συμβαίνει λόγω παλαιότητας και φθοράς των σωληνώσεων ή από μικροαντικείμενα και σκουπίδια, τρίχες, χαρτιά και φαγητά που πετάμε στις σωληνώσεις.

Οι περισσότερες νοικοκυρές πιστεύουν πως μια βουλωμένη σωλήνωση είναι κάτι που μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνες τους, με προϊόντα εμπορίου ή με πατέντες που λύνουν προσωρινά το πρόβλημα. Με αποτέλεσμα η έντονη δυσοσμία να μην υποχωρεί και τα νερά να μένουν στάσιμα στις σωληνώσεις. Η μη  σωστή χρήση τέτοιων προϊόντων μπορεί να προκαλέσεις διάβρωση στις σωληνώσεις και εγκαύματα.

Αν λοιπόν παρατηρήσατε φαινόμενα αποφράξεων, μην χάνετε τον χρόνο σα ψάχνοντας λύσεις. Καλέστε την εταιρεία μας και οι ειδικοί στις αποφράξεις θα σας δώσουν την λύση που χρειάζεστε οριστικά και με εγγύηση των αποτελεσμάτων εργασίας μας.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε κατοικίες στις Καλύβες Χανίων όπως:

 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κατοικιών στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις ισογείων στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις αποθηκών στις Καλύβες Χανίων

 

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στις Καλύβες Χανίων

Πολλές φορές ακούμε τους πελάτες μας, να παραπονιούνται για βουλωμένες σωληνώσεις και ανεπιθύμητα έντομα στις εξοχικές τους κατοικίες. Είτε το εξοχικό είναι μονοκατοικία είτε διαμέρισμα στις Καλύβες, κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αποφράξεων. Για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της διαμονής σας,  σας συνιστούμε να κάνετε έναν έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων σας και μια απεντόμωση.

Ο καιρός που μένουν αδρανείς οι σωληνώσεις κατά την χειμερινή περίοδο που δεν χρησιμοποιούνται και οι αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, έχουν ως αποτέλεσμα  την φραγή των αποφράξεων και έντομα και τρωκτικά μπορεί να περάσουν μέσα από αυτές και να εισέλθουν στο χώρο σας.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων σας προσφέρει ιδανικά πακέτα συντήρησης των αποφράξεων σας, για να ξενοιάσετε μια για πάντα από τέτοια προβλήματα. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι να μας καλέσετε και θα σας υπενθυμίζουμε εμείς πότε είναι το επόμενο ραντεβού μας για καθαρισμό σωληνώσεων και απεντόμωση.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στις Καλύβες Χανίων

Τα ξενοδοχεία και οι τουριστικές μονάδες στις Καλύβες Χανίων έχουν υψηλή ζήτηση όλο το χρόνο και περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες που ανοίγει η σεζόν. Ο στόχος ενός ξενοδοχείου είναι να διατηρήσει την φήμη του και να αυξήσει το πελατολόγιο του.

Η έντονη χρήση των σωληνώσεων και κάποιες φορές ταυτόχρονη από πολλούς πελάτες μέσα στα ξενοδοχεία, συχνά δημιουργεί αποφράξεις.  Το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας και των στάσιμων νερών μπορεί να δώσει αρνητική κριτική στο ξενοδοχείο σας.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι 24ωρες το 24ωρο έτοιμη για να σας εξυπηρετήσει για να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα και υλικές ζημιές. Επιλέξτε ένα από ειδικά πακέτα μας για ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στις Καλύβες Χανίων και σας εγγυόμαστε πως δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ξανά πρόβλημα με βουλωμένες σωληνώσεις ή έντομα που κυκλοφορούν στα δάπεδα. Δημιουργείστε ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον για εσάς και τους πελάτες σας.

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων

Τα γραφεία, τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα σίτισης και όλοι επαγγελματικοί χώροι στις Καλύβες Χανίων, λειτουργούν με έντονους ρυθμούς σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο. Η αυξημένη κίνηση τουριστών της περιοχής δεν αφήνει περιθώρια για να μείνει η επιχείρηση κλειστή λύνοντας κάποιο πρόβλημα στις αποφράξεις.

Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες σας, σας εξυπηρετεί όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες του χρόνου μέσα σε ελάχιστη ώρα. Με χρήση ειδικών μηχανημάτων και κάμερας, εντοπίζουμε την βλάβη ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία των αποφράξεων σας και την επιδιορθώνουμε χωρίς να δημιουργούνται άλλες ζημιές.

Επιπλέον επιλέγοντας την εταιρεία μας για απεντόμωση και απολύμανση είστε βέβαιοι πως ο επαγγελματικός σας χώρος, πληρεί τις προδιαγραφές του υγειονομικού νόμου, και δεν πρόκειται να βρεθείτε προ εκπλήξεων με μολυσμένες επιφάνειες και έντομα που χαλάνε την αισθητική και την υγιεινή του χώρου σας.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στις Καλύβες Χανίων:

 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε χώρους parking στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε χώρους parking στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανίες στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε γραφεία στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων

Άντληση υδάτων στις Καλύβες Χανίων

Οι έντονες βροχωπτώσεις και οι ξαφνικές νεροποντές δημιουργούν προβλήματα στις κατοικίες και στους επαγγελματικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων ειδικά όταν πρόκειται για ισόγειους και υπόγειους χώρους. Τα ορμητικά νερά έχουν μεγάλη πίεση και παρασέρνουν ότι βρεθεί στο πέρασμα τους. Τα περισσότερα τηλεφωνήματα που έχουμε δεχθεί στην επιχείρηση μας για άντληση υδάτων σε πλημμυρισμένους χώρους είτε από καιρικά φαινόμενα, είτε από διαρροή του αποχετευτικού συστήματος και του συστήματος ύδρευσης.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων στις Καλύβες, διαθέτει μηχανήματα για άντληση υδάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιλύει το πρόβλημα των στάσιμων νερών μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα μετά την άντληση, απολυμαίνει και καθαρίζει το χώρο σας για να μην υπάρξουν τυχόν εστίες μόλυνσης από τα λιμνάζουσα και βρώμικα νερά.

Για κάθε έκτακτη περίπτωση είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, χωρίς να χάνετε χρόνο και με τις πιο προσιτές και οικονομικές τιμές της αγοράς.

Κάθε είδους απόφραξη στις Καλύβες Χανίων

Η εταιρεία μας, πρωτοπορεί στον χώρο των αποφράξεων στις Καλύβες Χανίων και σε όλο τον ευρύτερο νομό καθώς είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατόν, αξιόπιστα και αποτελεσματικά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη στο χώρο σας, με όποιο μέγεθος βλάβης και να προκύπτει. Είτε είναι μια απλή απόφραξη σωληνώσεων, είτε μεγάλη ζημιά στο αποχετευτικό σας σύστημα, την αντιμετωπίζουμε και σας εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία τους.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη στις Καλύβες Χανίων όπως:

 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στις Καλύβες Χανίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις στις Καλύβες Χανίων
 • Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στις Καλύβες Χανίων
 • Έλεγχος σωληνώσεων με χρήση κάμερας στις Καλύβες Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο και καθαρισμό αποφράξεων στις Καλύβες Χανίων
 • Καθαρισμός σε  σωληνώσεις κουζίνας στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις  σε νιπτήρες  μπάνιου στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού στις Καλύβες Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας στις Καλύβες Χανίων
 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στις Καλύβες Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στις Καλύβες Χανίων

Η έξαρση ιώσεων και επιδημιών όπως η γρίπη Η1Ν1 και ο κορωναϊός επηρεάζουν όλες τις περιοχές, επομένως και τις Καλύβες των Χανίων. Κάθε σπίτι και επαγγελματικός χώρος πρέπει να έχει περάσει σωστή απολύμανση και μικροβιοκτονία για να μην είναι φορέας μετάδοσης και διασποράς των ιών.

Η απολύμανση από την εταιρεία μας γίνεται με ειδικά μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μην υπάρχει επιφάνεια και σημείο του χώρου σας που να μην απολυμανθεί. Πάντα με διακριτικότητα και με μεγάλη προσοχή απολυμαίνουμε χώρους όπως κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, γήπεδα και σχολικές εγκαταστάσεις, τράπεζες και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, απαλλαγείτε οριστικά από κατσαρίδες, κουνούπια, ποντίκια και άλλα έντομα και τρωκτικά  που εμφανίζονται στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας,  επιλέγοντας την Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων στις Καλύβες για απεντόμωση. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και προϊόντα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που δε προκαλούν αλλεργίες και δερματοπάθειες.

Μην σπαταλάτε το χρόνο σας και τα χρήματα σας με προϊόντα και λύσεις επιφανειακές. Καλέστε μας σήμερα κιόλας για οριστικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.

Συντήρηση αποφράξεων στις Καλύβες Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Στα τόσα χρόνια εμπειρίας μας, είμαστε γνώστες των αναγκών σας σε κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Για αυτό διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα, μεγάλο στόλο οχημάτων και έμπειρο προσωπικό για να ανταποκρινόμαστε εγκαίρως.

Η εταιρεία μας, διαθέτει προνομιακά πακέτα συντήρησης και ελέγχου των αποφράξεων σας , καθώς επίσης και πακέτα απολύμανσης και απεντόμωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε με βουλωμένες αποφράξεις βουλωμένους νεροχύτες, νιπτήρες, σιφόνια κάθε σωλήνωση, εμείς μπορούμε να το επιδιορθώσουμε.

Επιλέγοντας ένα από τα πακέτα μας, η ομάδα μας, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα δείτε οριστικά αποτελέσματα με εγγύηση και με aftersale υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε χώρου σας.

Τα πακέτα μας, μπορούν να συνδυαστούν με υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης για κάθε ανάγκη σε επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχεία και κατοικίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας , για απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες, απεντομώσεις, αποφράξεις κάθε είδους και άντληση υδάτων σε κατοικίες, διαμερίσματα και μονοκατοικίες, ξενοδοχεία και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους στις Καλύβες Χανίων. Είμαστε στη διάθεση σας, κάθε μέρα, ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες, 24ωρες το 24ωρο.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button