Μενού Κλείσιμο

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

έλεγχος-με-κάμερα

Έλεγχος με κάμερα

Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

28210 89 654  | 693 70 61 758

 

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, με την πολυετή της πείρα, διενεργεί έλεγχο με κάμερα γρήγορα και αποδοτικά. Ο έλεγχος με κάμερα αποτελεί διαδικασία που απαιτεί επαγγελματισμό και εξειδίκευση, αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο διάγνωσης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης, άντλησης υδάτων και απολύμανσης – απεντόμωσης.

Σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους αγωγούς  ή το αποχετευτικό δίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας και ερχόμαστε στον χώρο σας. Ο έμπειρος και εκπαιδευμένος  στόλος μας θα έρθει με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, ώστε να αξιολογήσει την κατάσταση. Το προσωπικό μας κάνει χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων και καμερών ώστε να εντοπίσει την αιτία μη ομαλούς λειτουργίας του δικτύου.

Συχνότατα, εξαιτίας κακοτεχνιών και άλλων προβλημάτων, όπως ρίζες από δέντρα, καθιζήσεις και  ιζήματα λυμάτων, προκαλούνται φραγμοί υδάτων,  διαρροές και πλημμύρες. Για να διευκρινιστεί το ζήτημα που αντιμετωπίζετε είτε στην κατοικία είτε στην επιχείρηση σας, ο έλεγχος με κάμερα είναι πολύ χρήσιμος. Με τον έλεγχο με κάμερα φανερώνεται η έκταση και η προέλευση της ζημιάς και μας βοηθά να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα ώστε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα, ποιοτικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Όλες τις ώρες και  όλες τις ήμερες του χρόνου!

Διαδικασία ελέγχου με κάμερα

Καταρχάς, υλοποιούμε έλεγχο με ειδικά σχεδιασμένες κάμερες, εύχρηστες και εύκαμπτες. Εισχωρούν στους αγωγούς και στις σωληνώσεις για να έχουμε ξεκάθαρη οπτική της βλάβης, αποκλείοντας την πιθανότητα λάθους διάγνωσης. Αυτό διασφαλίζεται με τη χρήση καμερών υψηλής ανάλυσης που απεικονίζουν τις βλάβες ακόμη και στις πιο δυσχερείς συνθήκες. Με τον έλεγχο με κάμερα γλιτώνετε επιπλέον χρονοβόρες και ακριβές διαδικασίες.

Ο έλεγχος με κάμερα κλειστού κυκλώματος (CCTV), ενδοσκοπική κάμερα και άλλα επίκαιρα μηχανήματα είναι από τις  αποτελεσματικότερες μεθόδους διάγνωσης. Ο έλεγχος καταγράφεται βίντεο και παραδίδεται στον πελάτη, μαζί με τις κατάλληλες προτάσεις για την επιδιόρθωση τυχόν προβλήματος. Ο έλεγχος με κάμερα χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις αποφράξεων, άντλησης υδάτων και σε απολυμάνσεις – απεντομώσεις.

Με την πολύτιμη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις δυσκολότερες περιπτώσεις. Τίποτα δεν είναι αδύνατο! Τηλεφωνήστε μας στα  28210 89654  |  6937061758, για άμεση δράση!

Ο έλεγχος με κάμερα χρησιμοποιείται σε βουλωμένες λεκάνες, βουλωμένες αποχετεύσεις, ξεχειλισμένους βόθρους, μπλοκαρισμένα φρεάτια, διαρροές όμβριων και λυμάτων, ανεξαρτήτου δυσκολίας. Η χρήση κάμερας για αποφράξεις είναι απαραίτητη σε αυξημένης δυσκολίας περιπτώσεις, οπού η φραγή βρίσκεται σε δύσβατο σημείο. Έπειτα, προχωρούμε στην απόφραξη ή στην άντληση υδάτων, χωρίς επιπλέον σκαψίματα.

Αφού διενεργήσουμε τον έλεγχο με κάμερα και πραγματοποιήσουμε την αποτελεσματικότερη θεραπεία για το πρόγραμμα,  φροντίζουμε για την αποκατάσταση του χώρου. Με απόλυτο σεβασμό στην υγιεινή του χώρου και την υγεία σας, απομακρύνουμε τα λύματα, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε σχολαστικά τις επιφάνειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση λύση

Ο έλεγχος με κάμερα αγωγών και σωληνώσεων χρειάζεται να γίνεται με συνέπεια, όχι  μόνο για επιδιόρθωση αλλά και για πρόληψη. Οι βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές φθορές στην περιουσία ή στην υγεία, αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα. Ο ηλεκτρονικός μας εξοπλισμός για τον έλεγχο με κάμερα ελέγχεται τακτικά, ώστε να εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα αναποτελεσματικότητας και εντέλει λάθους διάγνωσης.

Η λύση για κάθε αποχετευτικό πρόβλημα είναι εξατομικευμένη, ανάλογα με τις διαστάσεις του και την έκταση της φθοράς. Το εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν την κατάρτιση και την εμπειρία, ώστε να επιλύσουν κάθε φθορά με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Επίσης, φροντίζουμε να παρέχουμε προσφορές και οικονομικά πακέτα για τους πελάτες μας, χωρίς επιπλέον πάγια και κρυφές χρεώσεις. Σεβόμαστε πάντοτε τις ανάγκες σας και προσπαθούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με μεράκι και επαγγελματισμό μπορούν να λυθούν όλα τα τεχνικά προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας και  άμεσα και αποτελεσματικά θα χαρούμε να σας διευκολύνουμε, βρίσκοντας για εσάς την πιο αποδοτική και οικονομική λύση.

 

 

Δείτε περισσότερες περιοχές Αποφράξεις Χανίων:

Call Now Button