Μενού Κλείσιμο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ

 28210.61.000
6974.60.59.67

Η  Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων   με πολυετή εμπειρία πάνω από μια 20ετια δραστηριοποιείται στο Καστέλι Χανίων και σε ολό τον Νομό  και είναι η πρώτη δύναμη στον κλάδο των αποφράξεων σε όλα τα Χανιά. Χάρη στην άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε με ταχύτητα και αξιοπιστία, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη πολλών ευχαριστημένων πελατών μας.

Ο στόλος αποτελείται από πολυάριθμα οχήματα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίες ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε απόφραξη και βλάβη από βουλωμένες σωληνώσεις έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Η εταιρεία μας λειτουργεί 24ωρες το 24ωρο σε καθημερινή βάση και είναι ανελλειπώς δίπλα σε κάθε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο που έχει ανάγκη. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και άντληση υδάτων στο Καστέλι Χανίων.

Αποφράξεις σε κατοικίες στο Καστέλι Χανίων

Κάθε σπίτι, τουλάχιστον μια φορά θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με βουλωμένες αποφράξεις. Η αδιάκοπη χρήση του νεροχύτη, της μπανιέρας, του νιπτήρα και της λεκάνης της τουαλέτας για τις καθημερινές μας ανάγκες, μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα απόφραξης.  Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το πρόβλημα προκαλείτε από την χρήση μας, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί και από λάθος εγκαταστάσεις ή απο την παλαιότητα των σωληνώσεων. Αν μια απόφραξη δεν έχει ποτέ καθαριστεί και ελεγχθεί από τους ειδικούς, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Για αυτό η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει τον έλεγχο και τον καθαρισμό των αποφράξεων στο Καστέλι Χανίων σε κατοικίες όπως:

 • Αποφράξεις ισογείων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις αποθηκών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις μπαλκονιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κατοικιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις μονοκατοικιών στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις διαμερισμάτων στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις ημιυπόγειων στο Καστέλι Χανίων

Αποφράξεις σε εξοχικές κατοικίες στο Καστέλι Χανίων

Οι εξοχικές κατοικίες στο Καστέλι Χανίων, παρουσιάζουν συχνά πρόβλημα με τις αποφράξεις τους, λόγω της αδράνειας κατά τους χειμερινούς μήνες. Έχει τύχει σε πελάτες μας, να πάνε στο εξοχικό τους για διακοπές και μετά από λίγες μέρες να έχουν πρόβλημα με το αποχετευτικό τους σύστημα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι απόφραξη που ενδεχομένως να δημιουργήθηκε μέσα στο χειμώνα, να είναι σε μεγάλη απόσταση από τα στόμια των σωληνώσεων και εμφανίζεται το πρόβλημα λίγες μέρες μετά αφού γεμίσουν οι σωληνώσεις και υπερχειλίσουν τα νερά.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων προσφέρει στις καλύτερες τιμές τις υπηρεσίες της, και σας συστήνει τακτικό έλεγχο και καθαρισμό των σωληνώσεων σας και απεντόμωση λίγες μέρες πριν τις διακοπές σας, για να μην βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων και καλείστε να αντιμετωπίσετε και άλλα προβλήματα ζημιών.

Αποφράξεις σε ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες στο Καστέλι Χανίων

Αν θέλετε να διατηρήσετε τον χώρο του ξενοδοχείου σας και των τουριστικών μονάδων σας καθαρό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, οφείλεται να ελέγχεται συχνά τις σωληνώσεις σας για αποφράξεις και να κάνετε τακτική απεντόμωση. Η εταιρεία μας, είναι πάντα σε ετοιμότητα για κάθε βουλωμένη σωλήνωση στις αποφράξεις σας, και δρα άμεσα και αποτελεσματικά σε ελάχιστο χρόνο.

Κρατήστε την φήμη σας και το πελατολόγιο σας σε υψηλά επίπεδα επιλέγοντας την  Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων για απολύμανση, απεντόμωση, έλεγχο και καθαρισμό των αποφράξεων σας.

 

Αποφράξεις σε επαγγελματικούς χώρους στο Καστέλι Χανίων

Όλοι επαγγελματικοί χώροι στο Καστέλι Χανίων λειτουργούν σε έντονους ρυθμούς ειδικά την καλοκαιρινή σεζόν. Οι χώροι αυτοί λειτουργούν συνεχόμενα και κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις αποφράξεις του ή με ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά. Για να μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας ψάχνοντας τρόπους για να απαλλαγείτε από διάφορα έντομα, καλέστε μας άμεσα για να σας δώσουμε την ιδανική λύση που ζητάτε.

Είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση για έκτακτα φαινόμενα αποφράξεων ή αντλησης υδάτων αλλά και για τακτικούς ελέγχους και καθαρισμούς των σωληνώσεων. Καθώς η πρόληψη είναι πιο αποδοτική από την επιδιόρθωση, εμείς λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες σας, ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι ποτέ πια με βουλωμένες σωληνώσεις και έντονες δυσοσμίες.

Δείτε επαγγελματικούς χώρους που αναλαμβάνουμε στο Καστέλι Χανίων:

 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανίες στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ισόγεια καταστήματα στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε χώρους parking στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε γραφεία στο Καστέλι Χανίων
 • σε χώρους parking στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κάθε είδους και απολυμάνσεις σε ημιυπόγεια καταστήματα στο Καστέλι Χανίων

Άντληση υδάτων στο Καστέλι Χανίων

Οι λόγοι που κάθε χώρος χρειάζεται την άντληση υδάτων είναι οι έντονες καιρικές συνθήκες και οι νεροποντές και οι βουλωμένες αποφράξεις στο αποχετευτικό σύστημα που δημιουργούν στάσιμα ή λιμνάζουσα νερά με έντονη δυσοσμία.  Οι ξαφνικές και έντονες νεροποντές δημιουργούν χειμάρρους με ορμητικά νερά που ωθούνται σε κάθε είσοδο ή έξοδο των χώρων μας, και τα νερά εισχωρούν μαζί με σκουπίδια χώματα και ρίζες δέντρων και προκαλούν υλικές ζημιές τόσο στα τοιχώματα όσο και στην περιουσία μας.

Τα κεντρικά φρεάτια φρακάρουν με διάφορα μικροαντικείμενα και σκουπίδια του περιβάλλοντος και δεν επιτρέπουν την κένωση των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Όμβρια και ύδατα θα υπερχειλίσουν γεμίζοντας τον χώρο γύρω από τις σωληνώσεις με βρώμικα νερά.

Σε όλο το Καστέλι για κάθε έκτακτη περίπτωση πλημμύρας που χρειάζεται άμεσα άντληση υδάτων η εταιρεία μας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και το καταρτισμένο προσωπικό μας, αφού αντλήσει τα ύδατα θα εντοπίσει την αιτία της πλημμύρας και θα την διορθώσει, σε περίπτωση που ευθύνονται οι αποφράξεις για αυτό.

 

Κάθε είδους απόφραξη στο Καστέλι Χανίων

Για εμάς, στην Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, κάθε απόφραξη είναι ένας νέος στόχος που καλούμαστε να επιτύχουμε. Μέχρι στιγμής, στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας, δεν υπήρξε πρόβλημα που να αδυνατούμε να επιλύσουμε.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, το άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε μας δίνουν την δυνατότητα για κάθε μορφής απόφραξη σε κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μας λειτουργεί, όλο το χρόνο αδιάκοπα για να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις αποφράξεις άμεσα και με εγγύηση των αποτελεσμάτων εργασίας μας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη στο Καστέλι Χανίων όπως:

 • Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις υδρορροών και σιφονιών βεράντας στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο στο Καστέλι Χανίων
 • Καθαρισμός σε αποχετεύσεις με χρήση πιεστικού στο Καστέλι Χανίων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή στο Καστέλι Χανίων
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις σε κάθετες σωληνώσεις στο Καστέλι Χανίων
 • Απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Καστέλι Χανίων
 • Έλεγχος σωληνώσεων με χρήση κάμερας στο Καστέλι Χανίων
 • Μηνιαία συντήρηση για έλεγχο και καθαρισμό αποφράξεων στο Καστέλι Χανίων
 • Καθαρισμός σε  σωληνώσεις κουζίνας στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις  σε νιπτήρες  μπάνιου στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις σε μπανιέρες στο Καστέλι Χανίων
 • Αποφράξεις κεντρικών σωληνώσεων με χρήση πιεστικού στο Καστέλι Χανίων

Απολυμάνσεις- απεντομώσεις  χώρων στο Καστέλι Χανίων

Αν εμφανίζονται στο χώρο σας ανεπιθύμητα έντομα και τρωκτικά, μην προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας χημικά εντομοαπωθητικά του εμπορίου. Τις περισσότερες φορές ο λόγος εμφάνισης διάφορων εντόμων κρύβεται στην αποχέτευση σας.  Μια ρωγμή η διαρροή των σωληνώσεων είναι η πηγή που εισχωρούν τα έντομα από τις σωληνώσεις σας. Χρησιμοποιώντας εντομοαπωθητικά καταπολεμάτε μόνο τα έντομα χωρίς τις φωλιές τους, ενώ με απεντόμωση και καθαρισμό σωληνώσεων εξουδετερώνεται κάθε εστία μόλυνσης.

Ιδανικά για κάθε χώρο πρέπει να γίνει απολύμανση και απεντόμωση καταστρέφοντας 100% κάθε πηγή μικροβίων και ιώσεων, ακόμα και μικροοργανισμών που προκαλούν προβλήματα υγείας όπως τα μικροσωματίδια του ιού της γρίπης Η1Ν1 και του covid-19 κορωνοϊού.

Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων, διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και πιστοποιημένα προϊόντα απολυμάνσεων και απεντομώσεων για  σίγουρη επιτυχία.

Για απολυμάνσεις και απεντομώσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτιρίων, σχολικών μονάδων, πλοίων, σκαφών αναψυχής και μέσων μαζικής μεταφοράς επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Σας εγγυόμαστε με τις εργασίες μας πως θα απαλλαγείτε οριστικά από έντομα και μιρκοοργανισμούς.

Συντήρηση αποφράξεων στο Καστέλι Χανίων με συμβόλαιο και εγγύηση

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, και τις διατηρούμε καθώς συχνά προσθέτουμε νέες υπηρεσίες που τους εξυπηρετούν αποτελεσματικά και με εγγύηση μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια, σας προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς ευέλικτα πακέτα συντήρησης και ελέγχου των αποφράξεων σας  με μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια ισχύ για να μην ανησυχήσετε ποτέ ξανά για βουλωμένες αποφράξεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας , για κάθε σας απορία σχετικά με τις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις. Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων είναι έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσει με ένα σας τηλεφώνημα κάθε μέρα 24ωρες το 24ωρο.

 

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Χανιά:

Call Now Button