Μενού Κλείσιμο

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

απολυμάνσεις-απεντομώσεις

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

28210 89 654  | 693 70 61 758

 

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Χανίων, πάνω από 20 χρόνια απασχολείται με απολυμάνσεις – απεντομώσεις στο σπίτι, στην επιχείρηση σας ή και σε δημόσια κτίρια. Στόχος μας αποτελεί η επιτυχημένη καταπολέμηση όλων των εντόμων και η πλήρης απολύμανση, άμεσα, ποιοτικά και οικονομικά.

Ιδιαίτερα στις πόλεις, παρατηρείται συγκέντρωση πολλών εντόμων, συχνότερα στις πολυκατοικίες. Κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, τσιμπούρια και κουνούπια, εκτός από ενοχλητικά, μπορούν να προκαλέσουν και υγειονομικό κίνδυνο.

Οπότε, οι υπηρεσίες μας στις απολυμάνσεις – απεντομώσεις είναι πάντοτε διαθέσιμες για εσάς, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας. Μπορούμε να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, είτε είστε ιδιώτης είτε διαχειριστής πολυκατοικίας είτε επιχειρηματίας, με ένα απλό τηλεφώνημα. Είμαστε εδώ για εσάς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες του χρόνου.

Απεντομώσεις Αποφράξεις Χανίων

Τα έντομα, λόγω του μικροβιακού τους φορτίου, μπορούν να καταστούν ακόμη και επικίνδυνα για τη δική σας υγεία, των παιδιών ή των κατοικίδιων σας. Άρα, οι διαδικασίες της απεντόμωσης και έπειτα της απολύμανσης πρέπει να γίνονται τακτικά και σχολαστικά. Το πεπειραμένο και καταρτισμένο συνεργείο μας μπορεί να σας δώσει τη λύση όσον αφορά τα παράσιτα.

Για να καταπολεμηθούν αποτελεσματικά και οριστικά τα έντομα, πρώτα πρέπει να προσδιορισθεί το είδος των εντόμων. Γι’ αυτόν τον λόγο, αρχικά διενεργούμε δωρεάν έλεγχο και ταυτοποίηση τους. Επιθεωρούμε τον χώρο και εντοπίζουμε τις εστίες των ανεπιθύμητων ζωυφίων, ώστε να αντιμετωπίσουμε την κάθε περίπτωση με τον καταλληλότερο τρόπο. Το συγκεκριμένο βήμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς στις εστίες αναπαράγονται και εξελίσσονται.

Οι απεντομώσεις γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται διαρκώς. Επιλέγει τον καταλληλότερο τρόπο εξόντωσης, με σύγχρονα φάρμακα χαμηλής τοξικότητας, τα οποία είναι ασφαλή για τους ανθρώπους και τα ζώα. Επίσης, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι διεθνώς πιστοποιημένα, σύμφωνα και με τις υγειονομικές επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φιλικά προς το περιβάλλον.

Με τις υπηρεσίες μας απολυμάνσεων –  απεντομώσεων μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη και να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς και η μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο το αποδεικνύει. Μετά από κάθε απεντόμωση ακολουθεί πάντα απολύμανση και εκδίδεται κρατικό πιστοποιητικό.

Απολυμάνσεις Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

Η απολύμανση ήταν ανέκαθεν υψίστης αναγκαιότητας, τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους. Στις μέρες μας είναι ακόμη πιο σημαντικό να προσέχουμε την υγεία μας, ενόψει COVID-19. Είμαστε στη διάθεση σας για την απολύμανση του χώρου σας, αποτελεσματικά και με τις καλύτερες τιμές στο Νομό Χανίων.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ασφαλέστερη διαδικασία κατά την απολύμανση του χώρου σας, ακολουθώντας υγειονομικά πρωτόκολλα. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών που ενδέχεται να βρίσκονται στον χώρο σας. Ιοί, βακτήρια και μύκητες μπορούν να γίνουν παρελθόν, με τη χρήση ειδικών απολυμαντικών φαρμάκων και υπερσύγχρονου απολυμαντικού εξοπλισμού.

Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, παθογόνοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται παντού. Στις επιφάνειες ενός χώρου, στα έπιπλα και ιδιαίτερα στο αποχετευτικό μας δίκτυο πολλαπλασιάζονται πολλά παράσιτα. Έτσι, ως εταιρεία εστιάζουμε στη χρήση απολυμαντικών με εντομοαπωθητική δράση, με προτεραιότητα την υγεία σας.

Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται εξαιρετικά για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις απολυμάνσεις – απεντομώσεις. Με πρόσημο την ασφάλεια, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τη χρήση οικολογικών μεθόδων απολύμανσης και απεντόμωσης.

Επικοινωνήστε με τη Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

Καλέστε μας στο 28210 89654 για να διασφαλίσετε άριστες υπηρεσίες στις απολυμάνσεις – απεντομώσεις, σε κάθε περίπτωση. Καλύπτουμε ολόκληρο το Νομό Χανίων, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε. Εξασφαλίζουμε την επιτυχία σε κάθε περίπτωση με εξατομικευμένο πλάνο δράσης, άμεσα και με χαμηλό κόστος. Επίσης, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων και ελέγχου με κάμερα.

Ως εταιρεία, προτείνουμε και τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση ανά διαστήματα που εσείς επιλέγετε στον χώρο σας, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Σε κάθε περιστατικό είμαστε κοντά σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, δίνοντας λύση στα προβλήματα σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές Αποφράξεις Χανίων:

Call Now Button