Μενού Κλείσιμο

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

αποφράξεις-άντληση-υδάτων-απολυμάνσεις

Άντληση υδάτων Αποφράξεις Χανίων

Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

28210 89 654  | 693 70 61 758

 

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Χανίων, τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην άντληση υδάτων (όμβριων και ακάθαρτων) από τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Στην πόλη των Χανίων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού, λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων και νεροποντών, παρατηρούνται έντονες πλημμύρες.

Αυτό οφείλεται στην ελλιπή συντήρηση των φρεατίων από τους δήμους και στην κλιματική αλλαγή που βιώνει ο πλανήτης μας. Ο όγκος του νερού αυξάνεται απότομα, το νερό συσσωρεύεται στους δρόμους, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν υπόγειοι και ισόγειοι χώροι, ειδικότερα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Καθίσταται, λοιπόν, επείγουσα ανάγκη η λύση αυτού του προβλήματος, που πολύ συχνά προκαλεί απώλεια περιουσιώνκαι θέτει ακόμη και ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο και εμείς είμαστε σύμμαχοι σας.

Γιατί να προτιμήσετε τις Αποφράξεις Χανίων;

Σε περιπτώσεις πλημμύρας είτε από φυσικά φαινόμενα είτε εξαιτίας διαρροών στο δίκτυο της ύδρευσης ή της αποχέτευσης απελευθερώνονται λύματα στον χώρο. Αυτά προκαλούν έντονη δυσοσμία και ανάπτυξη βακτηρίων και δημιουργούν κίνδυνο για την υγεία σας. Το προσωπικό μας με την πολύχρονη εμπειρία του, την συνεχή του τεχνική εκπαίδευση και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας αναλαμβάνει την άντληση υδάτων στον χώρο σας.

Είμαστε διαθέσιμοι ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και τις Κυριακές ή τις αργίες!

Το απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την άντληση υδάτων τόσο από κατοικίες (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες) όσο από επαγγελματικούς και χώρους που ανήκουν στο Δημόσιο, ανεξάρτητα από το δυσπρόσιτο της περιοχής και την δυσκολία του κάθε περιστατικού.

Αντλούμε νερά και λάσπη από υπόγεια, ανελκυστήρες, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, φρεάτια, φωταγωγούς και κοινόχρηστους χώρους. Επίσης από ποικίλες επιχειρήσεις, όπως μπαρ, καφετέριες, γραφεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, τράπεζες, σχολεία κ.α. Όλα αυτά άμεσα, αποτελεσματικά με απόλυτη κατανόηση και σεβασμό στην αντιξοότητα που αντιμετωπίζετε.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων;

Διαθέτουμε σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, κάμερες, ειδικά οχήματα, αντλίες απορρόφησης νερού τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν μεγάλες ποσότητες νερού άμεσα , λειτουργώντας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με αυτά τα μέσα διαχειριζόμαστε κάθε πλημμύρα με επαγγελματισμό, όσο δύσκολη και αν φαίνεται.

Όλα είναι αντιμετωπίσιμα για εμάς. Προτεραιότητα μας η πλήρη αποκατάσταση του χώρου, με την άντληση των όμβριων (νερό βροχής) και των ρυπαρών υδάτων (π.χ. βρώμικο νερό από βουλωμένη αποχέτευση) αρχικά. Έπειτα η απολύμανση του χώρου αμέσως μετά το στέγνωμα, με στόχο την βελτίωση της βιωσιμότητας του χώρου και την μεταφορά των νερών.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και η πολύχρονη εμπειρία μας καταφέρνει πάντα το καλύτερο δυνατό για εσάς. Οι βασικοί άξονες της εταιρείας μας είναι η ταχύτητα, ο επαγγελματισμός και η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος με τις οικονομικότερες τιμές, με σεβασμό στο περιβάλλον και υγειονομική ασφάλεια.

Ποιο είναι το κόστος της άντλησης υδάτων;

Βασικός πυλώνας της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κάθε περιστατικό πλημμυρίσματος είναι διαφορετικό. Η τιμή καθορίζεται από διάφορες παραμέτρους όπως η ποσότητα των υδάτων που προορίζεται για άντληση, το είδος των υδάτων (όμβρια ή ακάθαρτα), το επίπεδο ύψους του χώρου.

Σε όλες τις περιπτώσεις, πριν από την άντληση των νερών πραγματοποιούμε έναν απολύτως δωρεάν έλεγχο, ώστε να κατανοήσουμε πλήρως την έκταση του προβλήματος. Έπειτα, προβαίνουμε στις κατάλληλες ενέργειες, ενημερώνοντας σας για τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε και το κόστος της.

Καταλαβαίνοντας τις συνθήκες σε περιόδους κρίσης, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα και προσφορές, με ξεκάθαρη και σταθερή κοστολόγηση των υπηρεσιών μας, χωρίς επιπλέον πάγια και κρυφές χρεώσεις. Σκοπός μας είναι το ικανοποιητικότερο αποτέλεσμα στον λιγότερο χρόνο, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς στο Νομό Χανίων.

Πότε θα χρειαστείτε άντληση υδάτων;

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οι πλημμύρες έρχονται εντελώς απροειδοποίητα. Η αναγκαιότητα της άντλησης υδάτων γίνεται επείγουσα, αφού η πυροσβεστική υπηρεσία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα κάθε περιστατικό.

Ευτυχώς για εσάς, με ένα απλό και σύντομο τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας και μπορείτε να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πλημμύρας, αλλά και στην πρόβλεψη, ώστε να μην ξαναγίνει η περιουσία σας θύμα κάποιας φυσικής καταστροφής ή βλάβης λόγω αμέλειας.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου με κάμερα και συντήρησης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης ανά διαστήματα που εσείς επιλέγετε, σε οικονομική τιμή. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα κάνουμε το βέλτιστο δυνατό για να μην ξαναγίνει η άντληση υδάτων αναγκαιότητα. Εξάλλου, όπως και στην υγεία, έτσι και σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Επικοινωνήστε με τη Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και απαλλαγείτε από το άγχος που προκαλεί μια διαρροή υδάτων. Το πεπειραμένο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας με ένα απλό τηλεφώνημα στο 28210 89654. Όλες τις ημέρες και τις ώρες του χρόνου, χωρίς ραντεβού, σε ολόκληρο τον νομό Χανίων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η  εμπειρία μας στην άντληση υδάτων διασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω φθορές στην περιουσία σας.

Απόδειξη για τα λεγόμενα μας αποτελούν ικανοποιημένοι πελάτες μας που με την εμπιστοσύνη τους μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στα Χανιά. Επίσης ο έμπειρος και καταρτισμένος στόλος μας που επεκτείνεται διαρκώς, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης.

Καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στο σημείο ενδιαφέροντος για να κατορθώσετε να αποφύγετε κάθε πιθανή πλημμύρα. Δίνουμε αποφασιστικές λύσεις, με χαμηλό κόστος και επαγγελματισμό. Το συνεργείο μας μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο δυσχερείς συνθήκες άντλησης υδάτων. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας και σε επιφυλακή για την εξυπηρέτηση σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές Αποφράξεις Χανίων:

Call Now Button