Μενού Κλείσιμο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

υπηρεσίες-αποφράξεις-απολυμάνσεις

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίωνεδώ και 20 χρόνια διαστηριοποιείται στα Χανιά και προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε με μεγάλη επιτυχία αποφράξεις κάθε είδους, άντληση υδάτων και απολυμάνσεις – απεντομώσεις σε ευρύτερο τον νομό Χανίων. Πάντοτε στις καλύτερεςτιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πάθος για τη δουλειά μας. Ανεξάρτητα από τη δυσκολία του περιστατικού σας ή το σημείο που βρίσκεστε, εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας. Καλύπτουμε όλο το Νομό Χανίων με αποτελεσματικότητα και οικονομικές τιμές, ακόμη και το πιο δυσπρόσιτο σημείο.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες τον χρόνο, χωρίς να εξαιρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες!    

Υπηρεσίες Αποφράξεων στα Χανιά:

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους σ’ όλα τα Χανιά. Σε κάθε κατοικία, πολυκατοικία, εξοχικό, επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, βιομηχανία και δημόσιο κτίριο, οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση σας. Με χρήση ειδικών πιεστικών μηχανημάτων, ειδικών οχημάτων αλλά και με εκπόνηση ελέγχου με κάμερα, αντιμετωπίζουμε ακόμη και το πιο σοβαρό περιστατικό.

  • Αποφράξεις υδρορροών
  • Αποφράξεις τουαλέτας
  • Αποφράξεις νιπτήρα
  • Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας
  • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου
  • Αποφράξεις σιφονιών
  • Αποφράξεις κάθετων σωληνώσεων
  • Καθαρισμός αποχετεύσεων με υδροβολή
  • Αποφράξεις σε κεντρικό δίκτυο
  • Αποφράξεις φρεατίων

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης στα Χανιά

Λόγω παλιών και συχνά πρόχειρων κατασκευών στις σωληνώσεις και στους αγωγούς, έρχονται στιγμές που οι σωληνώσεις βουλώνουν και είναι αδύνατη η διέλευση του νερού. Έτσι, δημιουργούνται αποφράξεις, καθώς σκουπίδια και λύματα προσκολλώνται στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Ως εταιρεία αναλαμβάνουμε τον έλεγχο με κάμερα, την απολύμανση των αποφράξεων και την αποκατάσταση των φθορών. Μην πανικοβάλλεστε και αφήστε τα όλα στους ειδικούς!

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στα Χανιά

Εκτός από την παλαιότητα, την κακοτεχνία και τον ελλιπή καθαρισμό, η καθημερινή χρήση μπορεί να προκαλέσει απόφραξη. Σκουπίδια και μικροπράγματα εισέρχονται και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων. Εκτός από τη διαχείριση της απόφραξης διαθέτουμε και πακέτα συντήρησης ανά τακτά διαστήματα, σε πολύ οικονομικές τιμές. Με τη συντήρηση που σας προσφέρουμε, θα αργήσετε να χρειαστείτε ξανά τεχνικό για απόφραξη!

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου στα Χανιά

Με τη χρήση σύγχρονων εξειδικευμένων μηχανημάτων με πίεση νερού και υδροβολή ανάλογα το μέγεθος των σωληνώσεων, αντιμετωπίζεται και η απόφραξη του νιπτήρα στο μπάνιο σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μα τα κατάλληλα μηχανήματα καθαρίζει τις σωληνώσεις και τα τοιχώματα τους δίχως περαιτέρω φθορές. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή και απαλλαγείτε από το άγχος των βουλωμένων σωληνώσεων!

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στα Χανιά

Όπως προαναφέραμε η ρίψη σκουπιδιών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία των σωληνώσεων του νιπτήρα της κουζίνας σας. Όμως, μην ανησυχείτε αφού και γι αυτό έχουμε τη λύση. Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων για πάνω από είκοσι χρόνια πραγματοποιεί αποφράξεις καθημερινά και αποτελεσματικά. Δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει με τις αποφράξεις σας.

Υπηρεσίες Άντλησης Υδάτων στα Χανιά

Σε περιπτώσεις όπως διαρροή του υδρευτικού δικτύου, βουλωμένων σωληνώσεων ή και κάποια ξαφνικής πλημμύρας, η άντληση υδάτων καθίσταται απαραίτητη. Δημιουργείται πρόβλημα με λιμνάζοντα νερά (όμβρια ή λύματα) και μπορεί να προκληθεί μεγάλη ζημιά. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε την επίλυση ενός τέτοιου ζητήματος με ταχύτητα, κατάλληλα μηχανήματα και αποτελεσματικότητα. Το απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την άντληση υδάτων τόσο από κατοικίες (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες) όσο από επαγγελματικούς καιχώρους που ανήκουν στο Δημόσιο, ανεξάρτητα από το δυσπρόσιτο της περιοχής και την δυσκολία του κάθε περιστατικού. Έπειτα, απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και απολυμαίνουμε τον χώρο.

Υπηρεσίες Απολύμανσης – Απεντόμωσης στα Χανιά

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες απεντομώσεων και απολυμάνσεων στο Νομό Χανίων, με προτεραιότητα την υγεία σας και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Απομακρύνουμε έντομα, παράσιτα και τρωκτικά με ειδικά φάρμακα χαμηλής τοξικότητας που δεν επιβαρύνουν το οικοσύστημα. Έπειτα, απολυμαίνουμε τον εκάστοτε χώρο με ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, σύμφωνα με τις υγειονομικές συστάσεις της Ε.Ε και εκδίδουμε κρατικό πιστοποιητικό απολύμανσης. Είμαστε εδώ για εσάς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες του χρόνου.

Περιοχές αποφράξεων Νομού Χανίων

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για ένα άμεσο, οικονομικό και εγγυημένο αποτέλεσμα!

Κατανοώντας ότι βιώνουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα και προσφορές, με ξεκάθαρη κοστολόγηση των υπηρεσιών μας, χωρίς επιπλέον πάγια και κρυφές χρεώσεις. Σκοπός μας είναι το ικανοποιητικότερο αποτέλεσμα στον λιγότερο χρόνο, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς στο Νομό Χανίων.

Διεύθυνση:  Αγίου Ιωάννου Ξένου 42, Χανιά 731 33

Τηλέφωνο: 28210 89654  | 6937061758

Call Now Button